صفر تا صد مسیر طراحی گرافیک را با معرفی نرم افزار های مطرح جهان به شما بزرگواران می آموزیم.

استفاده های مختلفی از گرافیک و نرم افزار های گرافیکی در حوزه های مختلف مانند چاپ ، بسته بندی ، رسانه ها ، دنیای دیجیتال و ….. میشود .

یکی از ابعاد درست بازاریابی هر کسب و کار داشتن هویت بصری عالی است . داشتن مهارت گرافیک میتواند یکی ازحس های انسان ، یعنی حس بینایی را با خود درگیر کند و در ذهن مخاطب نقش ببندد.

داشتن مهارت برای تسلط به نرم افزار های گرافیکی بسیار امری مهم و حیاتی است ، اما صرفا افرادی که نرم افزار ها استفاده میکنند گرافیست نیستند !

گرافیست کیست ؟

گرافیست یک فرد کاملا خلاق ، پویا و شخصی است که با استفاده از علم گرافیک و مهارت کار با نرم افزار نیاز های مخاطبین خود را رفع کند .

کاربردهای گرافیک چیست ؟

گرافیک در زمینه های مختلف ، چاپ ، بسته بندی ، تبلیغات رسانه ای ، تبلیغات دیجیتال ، نمایان سازی تصاویر و خلق ایده کاربرد دارد ، در زمینه های دیجیتال طراحی پوستر اینستاگرام ، طراحی سایت ، طراحی اپلیکیشن و …. نیاز به یک ظاهر زیبا دارند که گرافیست میتواند این نیاز ها را مرتفع نماید.

مسیر کامل گرافیک

برای شروع گرافیک نیازمند دو حوزه هستیم ، اول شناخت و کار با ابزار و دوم علم گرافیک ، در این مسیر نرم افزار های مختلفی مانند فتوشاپ و ایلیستریتور میتوانند برای خلق پوستر ، لوگو ، طراحی سایت و اپلیکیشن ، وکتور و…. به شما کمک کند.

اما در کنار مهارت کار با نرم افزار های کاربردی لازم است ، رنگ شناسی ، مخاطب شناسی ، دید جامعه هدف ، هویت بصری ، جامعه شناسی ، فرهنگ های مختلف و …. را فرا بگیرید تا بتوانید اهداف گرافیکی خود را به صورت حرفه ای به نتیجه کاملا خوب برسانید.

در این مسیر کارکرد با نرم افزارها بسیار لذت بخش خواهد بود زیرا توان لمس کردن هر تغییر را در لحظه بر روی هنر خود خواهید دید. لمس کردن آنی این موضوع را برای شما شیرین و ساده میکند.

بعد از فراگیری نرم افزار هایی مانند فتوشاپ و ایلیستریتور میتوانید به سراغ نرم افزار های قدرتمندی مانند افتر افکت و پریمیر برای تدیون های حرفه ای ویدیویی بروید .

این دو نرم افزار کاربردی یعنی افتر افکت و پریمیر برای ساخت موشن گرافی ها ، تدیون حرفه ای ویدیوها ، ساخت تصاویر متحرک می توانند به شما کمک کنند.

آموزش گرافیک با گوشی های هوشمند

امروزه یکی از اصلی ترین و کلیدی ترین ابزارهای کاربردی ما ، گوشی های هوشمند است ، در گوشی های هوشمند هم نرم افزار های مختلفی مانند متن نگار ، فتوشاپ نسخه موبایل ، inshot ، canva و…. برای طراحی پوسترها وجود دارد.

نرم افزار inshot و kinemaster میتوانند به شما در تدوین ویدیوها نیز کمک کنند.

ضعف بزرگ گوشی های هوشمند

یکی از عمده نقاط ضعفی که در گوشی های هوشمند دیده میشود ، کیفیت به نسبت پایین تر نرم افزار ها نسبت به سیستم های خانگی و لب تاب هاست ، و نرم افزارهای گوشی ها اغلب آزادی کامل و دسترسی کامل را مانند نرم افزارهای تحت ویندوز در اختیار شما قرار نمی دهند.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید