Bootstrap چیست و چه کاربردی در ریسپانسیو (وانکشگرا) کردن سایت دارد ؟

خانه » مقالات اموزشی » Bootstrap چیست و چه کاربردی در ریسپانسیو (وانکشگرا) کردن سایت دارد ؟
Bootstrap چیست و چه کاربردی در ریسپانسیو (وانکشگرا) کردن سایت دارد ؟

نویسنده:

سجاد حسین زاده

Statistics-rafiki

تعداد بازدید:

1624

Calendar-amico (2)

تاریخ به‌روزرسانی:

۱۳۹۹-۰۳-۰۶

Work time-rafiki

زمان مطالعه:

5 دقیقه

Bootstrap چیست و چه کاربردی دارد و چگونه نصب بوت استرپ را به درستی انجام دهیم.

مقدمه

بوت استرپ یک ابزار ضروری برای توسعه دهندگان وب است.

شاید شما هم جزء آن دسته از افراد باشید که فقط می دانند که Bootstrap یک ابزار مفید است.

بله مفید است، اما چرا از آن استفاده می شود، و واقعا چگونه به توسعه دهندگان وب کمک می کند؟

ما در این مقاله از Bootstrap قصد داریم تا به این سوال پاسخ دهیم و البته که نحوه استفاده از آن را کامل شرح خواهیم داد و به بررسی مزایا و معایب آن می پردازیم. همچنین نیم نگاهی به تاریخچه آن خواهیم انداخت.

 Bootstrap چیست ؟

شما در بوت استرپ با یک مجموعه ی عظیم روبه رو هستید که یک سری از کد های Html , Css و JavaScript قرار داده شده اند. با استفاده از این کدها و کمک گرفتن از آن ها شما می توانید پروژه ی خود را تکمیل کنید و البته به تولید صفحات responsive بپردازید.

 تاریخچه Bootstrap

بوت استرپ در ابتدا توسط Mark Otto  و Jacob Thornton  ساخته شد که در توییتر کار می کردند. بنابراین ابتدا پروژه توییتر بود و توییتر Bootstrap نامیده می شد. در آگوست سال ۲۰۱۱ توییتر اولین نسخه بوت ‌استرپ را به صورت متن‌باز منتشر کرد.

مزایا Bootstrap

یکی از مهم ترین دلایلی که طراحان وب سایت را به سمت بوت استرپ سوق می دهد ساختار جدول بندی ساده و طراحی ریسپانسیو صفحات می باشد. همچنین این قالب های طراحی شده با همه ی مروگر ها سازگاری دارند.

از دیگر دلایل استفاده ی کاربران از بوت استرپ می توان به این اشاره کرد که سرعت طراحی یک قالب با استفاده از کد های آماده افزایش پیدا میکند.

 معایب Bootstrap

یکی از مهمترین ایرادات بوت استرپ آن است که المان های گوناگون آن همیشه براساس استانداردهای طراحی وب و بهینه سازی نیستند. درنتیجه سایت شما سنگین خواهد شد و زمان بیشتری برای لود شدن آن نیاز است. همچنین این را درنظر داشته باشید که با کپی برداری هرگز طراح خلاقی نخواهید شد. زیرا به دلیل محدود بودن بوت استرپ، شما یک سری از کارهایی که در ذهن شما حضور دارد، را نمی توانید پیاده کنید. که این باعث می شود در آینده تعداد زیادی از سایت ها شبیه هم شوند.

حال باید از آن استفاده کرد یا نه؟؟

جواب ما این است که با هوشمندی کامل می توان از آن استفاده کرد و تا حدی آن را اختصاصی کنیم. و می توان با آن سرعت کار خودمان را افزایش دهیم.

پس به قسمت بعد توجه نمایید.

نحوه ی استفاده و نصب بوت استرپ

استفاده از بوت استرپ کاملا رایگان می باشد. کافیست به سایت getbootstrap.com رفته و فریم ورک بوت استرپ را دانلود کنید پس از دانلود باید فایل bootstrap.min.css را از فولدر css و bootstrap.min.js را از فولدر js به صفحه ای که قصد دارید در آن از بوت استرپ استفاده کنید متصل (attach) کنید. همچنین کتابخانه جی کوئری نیز باید متصل باشد.

همچنین راه دیگری که در نصب بوت استرپ به شما عزیزان کمک میکند این است که شما کد های زیر را داخل فایل پروژه ی خود اضافه کنید. در مرحله ی اول کد زیر را بین تگ head سند html خود قرار دهید.

پس از افزودن قطعه کد بالا در انتهای سند html خود قبل از تگ بسته ی body کافی است کدهای زیر را هم قرار دهید تا بوت استرپ نصب شود.

به همین سادگی در چند قدم کوتاه شما توانستید بوت استرپ را نصب کنید!

اما یک پیشنهاد فوق العاده به شما عزیزانی که تا انتهای این مقاله رسیدید ، ورود به دوره ی رایگان و جامع بوت استرپ 4 به‌صورت ویدیویی و متنی هست.

سجاد حسین زاده

سجاد حسین زاده

سجاد حسین زاده هستم متولد کرج, بنده از سال ۹۴ سابقه حضور در حوزه وب را دارم. و روزبه‌روز در حال رشد و ارتقای خودم تو این زمینه هستم. از علایقم که بخوام به گم: خب واضحه که عاشق کدنویسی هستم. و همچنین من از معدود افراد برنامه‌نویس ورزشکار هم به‌حساب میام.

تا کنون 264 نفر در کدپز ثبت نام کرده اند.

2 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

دیدگاهتان را بنویسید